Main Content

TRANSFER NEWS (15.1.): Paul Pogba v lete odíde z Manchestru United

streda, 15. január 2020 10:15 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Gedson v Spurs

Gedson Fernandes odchádza z portugalskej Benficy Lisabon do Tottenhamu Hotspur. Kohúti tohto talentovaného mladíka získal na osemnásťmesačné hosťovanie s opciou na trvalý prestup za 43 miliónov libier.

United chcú Koulibalyho

Od včera sa vo veľkom špekuluje, že Manchester United bojuje o senegalského stopéra Kalidoua Koulibalyho. Koulibaly je síce stále hráčom SSC Neapol, ale vo veľkom sa hovorí o tom, že by mohol zmeniť dres.

Chong do Interu?

Talentovaný mladík Tahith Chong bude čoskoro voľným hráčom a nový kontrakt s Manchestrom United stále nepodpísal. Preto sa rieši, či Chong v dohľadnej dobe neodíde niekam inam. Záujem má hlavne Inter Miláno.

Pogba zrejme v lete

Aktuálne správy z Veľkej Británie hlásajú, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba odíde z Manchestru United v letnom prestupovom období. Kormidelník Red Devils Ole Gunnar Solskjaer stále nechce o Pogbovom odchode ani len počuť.

Chelsea stiahla mladíka

Londýnska Chelsea pomerne prekvapivo stiahla z hosťovania mladíka Conora Gallaghera, ktorý predvádzal výborné výkony v drese druholigového Charltonu Athletic. Nie je vylúčené, že Gallagher ostane na Stamford Bridge s prvým tímom.

Eriksenov odchod sa blíži

Dánsky stredopoliar Christian Eriksen je na odchode z Tottenhamu Hotspur a zmieril sa stým už aj portugalský kormidelník Kohútov José Mourinho. Svojmu zverencovi však odkázal, že ak má odísť, tak so vztýčenou hlavou.