Main Content

TRANSFER NEWS (14.1.): Timo Werner a Real Madrid?

utorok, 14. január 2020 10:40 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Valverde končí

Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde včera dostal výpoveď a momentálne je bez práce. Pracovný väz mu zlomila prehra v semifinále španielskeho superpohára proti Atléticu Madrid. Valverde si podľa všetkého dá konca ročníka voľno. 

Prichádza Setién

Novým koučom FC Barcelona sa stal Quique Setién, ktorý odviedol veľmi dobrú prácu v sevillskom Reale Betis. Setién je vyznávačom filozofie legendárneho Johana Cruyffa, čo by Barce mohlo sedieť. Kouč podpísal s FCB kontrakt na 2,5 roka.

Arsenal loví v City

Tréner londýnskeho Arsenalu Mikel Arteta by chcel získať anglického obrancu Johna Stonesa, ktorý momentálne oblieka dres Manchestru City. Arteta má vraj so Stonesom dobrý vzťah, donedávna pôsobil ako asistent Pepa Guardiolu na Etihad Stadium. 

Spurs sa blížia

Tottenham Hotspur je údajne každým dňom bližšie k finalizovaniu získania talentovaného Gedsona Fernandesa, ktorý oblieka dres portugalskej Benficy Lisabon. Fernandes by mohol Kohútov posilniť do konca týždňa.

Werner a Real?

Vedenie nemeckého RB Lipsko dalo jasne najavo, že nechce v zimnom prestupovom období prísť o ospevovaného kanoniera Tima Wernera, čo znamenalo, že londýnska Chelsea sa stiahla. Avšak, do hry o tohto kanoniera sa aktuálne zapojil Real Madrid.

Nejasno okolo Gotzeho

Dlho sa špekulovalo, že by mohol nemecký stredopoliar Mario Gotze v tomto prestupovom období odísť z Borussie Dortmund niekam inam. Nakoniec je ale nejasné, či k tomu príde, pričom možnosťou je aj letný prestup.