Main Content

VIDEO: Klopp vtipkoval o Mourinhovi: Vie vôbec niekto, na akej pozícii hrával?

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp dostal počas víkendovej tlačovej konferencie pred zápasom s Tottenhamom (0-1) zaujímavú otázku. Jedného zo žurnalistov zaujímal jeho názor na to, či bol lepším hráčom, než jeho trénersky náprotivok Jose Mourinho. Ako sa však ukázalo, nemecký kouč ani nevedel, na akej pozícii Mourinho počas aktívnej kariéry hrával.

,,Neviem, v skutočnosti naozaj neviem. Hrával tu Jose? Hrával tu ako brankár? Jose bol brankár? (pýtal sa novinárov). Tuší tu vôbec niekto, na akej pozícii Jose hrával? Takže ma neviňte za to, že to neviem, ak to neviete ani vy (úsmev). Naozaj tu nie je nikto, kto vie, na akej pozícii hrával Mourinho? Myslím si, že bol brankár...," reagoval Klopp na otázku.

Následne jeden z prítomných žurnalistov doplnil populárneho trénera The Reds odpoveďou, že Mourinho počas nedávneho charitatívneho zápasu hral na pozícii brankára. ,,Môžete byť brankár, ak už nemôžete chodiť. Samozrejme v charitativnom zápase ... ospravedlňujem sa," zavtipkoval Jurgen v reakcii na túto informáciu. 

,,Poďme. Naozaj to chcem vedieť. Vygooglite to!," vyzval novinárov. ,,Máme čas. Respektíve ja mám čas," doplnil. O niekoľko desiatok sekúnd sa konečne dočkal odpovede. Mourinho hrával na pozícii stredopoliara. Klopp následne dodal: ,,Prepáč Jose," a začal sa smiať spoločne s ostatnými ľuďmi v sále.