Main Content

Dvadsaťjednotka zakončila vystúpenie v Turecku prehrou, tréner Kentoš: Poučný zápas

nedeľa, 12. január 2020 18:35 | Autor: TASR

Jaroslav Kentoš
Jaroslav Kentoš | zdroj: TASR

Belek 12. januára (TASR) - Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov prehrala v nedeľu v prípravnom zápase na sústredení v Beleku s rovesníkmi z Dánska 1:3. Zverenci trénera Jaroslava Kentoša už v stredu zdolali tureckého druholigistu Istanbulspor 2:0.

Slovensko 21 - Dánsko 21 1:3 (0:3)

Góly: 74. Baumgartner - 6. Lindström, 22. Holse, 30. Okkels. Rozhodoval: Akdag (Tur.), bez kariet

SR: Száraz (61. Krajčírik) – Vallo (46. Šulek), Kopas (46. Vojtko), Mesík (61. Holub), Sluka (46. Mojžíš) – Špyrka (61. Baumgartner), Gamboš (46. Kadák), Bernát (46. Brenkus) – Ďuriš (61. Kovaľ), Fábry (46. Almási), Kolesár (46. Švec)

základná zostava Dánska: V. Jensen – Sery, Klitten, Sörensen, Riis - Holse, Marcussen, Racic - Lindström, Okkels, Kofod

hlas (zdroj: www.futbalsfz.sk):

Jaroslav Kentoš, tréner SR 21: "Z nášho pohľadu to bol zápas dvoch rozdielnych polčasov. S naším výkonom v prvom som nebol spokojný. Ovplyvnili ho dve hrubé chyby, kde sme Dánov pustili do vedenia. Potom dvoch inkasovaných góloch to nebolo v poriadku. Pred druhým polčasom sme prestriedali, do hry sme poslali čerstvých hráčov, zlepšila sa oganizácia hry, náš výkon bol lepší a dokázali sme dať aj gól. Zápas bol pre nás poučný, úvod nebol dobrý. Chlapci musia byť zodpovednejší, lebo sme spravili naozaj ľahké chyby. Šancu dostali všetci nominovaní hráči."