Main Content

Mourinho chce Škriniara: Tottenham Hotspur je v hre o Slováka!

nedeľa, 12. január 2020 14:00 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Milan Škriniar je hráčom Interu Miláno, ale stále je veľmi žiadaný. Slovenský obranca bol v hľadáčiku Manchestru City, ale momentálne to vyzerá, že interes o jeho služby má aj Tottenham Hotspur.

Milan Škriniar patrí medzi najväčšie opory talianskeho Interu Miláno. Kouč Antonio Conte naňho nedá dopustiť. Nič to ale nemení na tom, že záujem o slovenského stredného obrancu je enormný. Manchester City bol známy záujemca o Škriniara, ale všetko môže byť nakoniec inak.

„Slovenského obrancu chce získať tréner Tottenhamu Hotspur José Mourinho. Portugalčan ho identifikoval ako možný prestupový cieľ na zimné transferové okno,“ informuje portál Sportsmole.co.uk.

„Spurs si dlhodobo nedokážu udržať čisté konto viackrát za sebou, čo Mourinha znepokojuje. To je jeden zo spôsobov, prečo by chceli Spurs priviesť nového stopéra,“ tvrdia momentálne britskí novinári.

Okrem Milana Škriniara sú pre Kohútov alternatívami aj Senegalčan Kalidou Koulibaly z SSC Neapol a talentovaný mladík Dayot Upamecano z nemeckého RB Lipsko. K hľadaniu beka prispieva aj neistota okolo stopérov Jana VertonghenaTobyho Alderweirelda.