Main Content

TRANSFER NEWS (12.1.): United prehráva, Duda, Xavi či Semedo

nedeľa, 12. január 2020 12:56 | Autor: Jakub Vaverka

Bruno Fernandes
Bruno Fernandes | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Duda do Norwichu?

Ondrej Duda by už čoskoro mohol byť hráčom anglického Norwichu City. Kanárici ho chcú získať z Herthy Berlín na hosťovanie do konca ročníka. Včera prehrali v Premier League s Manchestrom United 0:4 a majú seriózny problém so záchranou.

Semedo a Bayern Mníchov?

Portugalský obranca Nelson Semedo je na odchode z Barcelony a aktuálnym favoritom na jeho získanie je nemecký majster Bayern Mníchov. Bavori by sa radi posilnili v defenzívnej formácii, pričom Semedo vyzerá ako vhodný adept.

Xavi blízko Barcelony

Vedenie katarského Al Sadd potvrdilo, že rokuje s FC Barcelona o odchode trénera Xaviho. Xavi by sa už čoskoro mohol stať novým koučom FCB, pričom by nahradil kritizovaného Španiela Ernesta Valverdeho.

United prehráva prestupový súboj

Manchester United bol favoritom na získanie ospevovaného Bruna Fernandesa z portugalského Sportingu Lisabon, ale aktuálne to vyzerá, že Red Devils budú (aj) v tejto prestupovej bitke ťahať za kratší koniec.

Inter sa dohodol s Eriksenom

Christianovi Eriksenovi na konci sezóny končí v Tottenhame Hotspur zmluva a momentálne to vyzerá, že ju nepredĺži. Dán sa vraj už stihol dohodnúť na podmienkach kontraktu s Interom Miláno, kam teraz alebo v lete odíde.

Van De Beek asi neodíde

Hviezda Ajaxu Amsterdam Donny Van De Beek na stole momentálne niekoľko ponúk, predovšetkým z anglickej Premier League, ale aktuálne to vyzerá, že Holanďan ostane v Ajaxe minimálne do konca ročníka.