Main Content

Alexander-Arnold hovorí o titule aj Lige majstrov: Musíme vyhrať tak veľa trofejí, ako sa bude dať

štvrtok, 9. január 2020 09:57 | Autor: Jakub Vaverka

Trent Alexander-Arnold
Trent Alexander-Arnold | zdroj: TASR

Liverpool hrá výborne a výborne hrá aj obranca Trent Alexander-Arnold. Práve populárny TAA sa rozhovoril o svojich cieľoch na aktuálny kalendárny rok. Treba myslieť vo veľkom.

Pravý obranca Trent Alexander-Arnold je veľmi spokojný s tým, kde s momentálne on a jeho klub nachádzajú, ale anglický reprezentant chce viac. Liverpool má na to, aby mu patril aj tento kalendárny rok a dávať si malé ciele by momentálne nebolo na mieste.

„Dôležité bude udržať si momentum z minulého roka. Ak sa nám to podarí, prídu ďalšie trofeje.“ ​(povedal pre klubový web). „Ak sa nám podarí napodobniť výkony z prvej polovice ročníka, vzhľadom na pozíciu, ktorú máme v Premier League, v máji by sme na tom mali byť dobre,“ myslí si. 

Premier League je veľkým cieľom každého, kto má niečo spoločné s Liverpoolom FC. Trent Alexander-Arnold ale nezabúda na to, že jeho tím je obhajcom Ligy majstrov. „Dúfam, že sa dostaneme do ďalšieho finále Ligy majstrov, ale máme náročný žreb. Atlético Madrid je tvrdý tím, ťažko sa porážajú, majú vášeň a rovnako tak ich tréner. Bude zaujímavé sledovať nášho a ich kouča na postrannej čiare a sledovať, kto to bude viac prežívať,“ zažartoval Trent.

Finále Champions League je tento rok naplánované v tureckom Istanbule. V meste, ktoré sa stalo symbolom liverpoolskeho obratu z roku 2005. „Snáď sa nám podarí tam dostať, pre klub by to bolo veľké. Aby bol tento rok perfektný, musíme vyhrať tak veľa trofejí, ako to len bude možné.“