Main Content

TRANSFER NEWS (8.1.): Ashley Young do Interu Miláno?

streda, 8. január 2020 10:07 | Autor: Jakub Vaverka

Ashley Young
Ashley Young | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

West Ham chce Gedsona

West Ham United je pripravený vyzvať Manchester United a ďalších v transferovom boji o talentovaného Gedsona Fernandesa, ktorý je stále hráčom Benficy Lisabon, ale hovorí sa o jeho prestupe niekam inam.

Lookman do Newcastlu?

Ademola Lookman, ktorý momentálne pôsobí v RB Lipsko, by vraj mohol v januári odísť do Newcastlu United. The Magpies by sa radi posilnili v zimnom prestupovom období. Lookman by sa údajne odchodu z Bundesligy nebránil.

Cutroneho návrat?

Patrick Cutrone podľa dostupných správ nie je spokojný v anglickom Wolverhamptone Wanderers. Špekuluje sa o tom, že by mohol odísť späť do talianskej Serie A, kde pôsobil v AC Miláno. O jeho služby má záujem AFC Fiorentina.

Young na lane Interu

Ashley Young je údajne na odchode z Manchestru United. Anglický veterán s množstvom skúseností je vraj prekvapivo na lane talianskeho Interu Miláno. Younga si vyhliadol kormidelník čierno-modrých Antonio Conte.

Maddison je rozhodnutý

James Maddison je pod drobnohľadom Manchestru United a ďalších veľkoklubov, ale futbalista má jasno – minimálne do konca prebiehajúceho ročníka chce ostať v Leicestri City. V drese Líšok je veľmi spokojný.

Záujem o Christensena

Dánsky obranca londýnskej Chelsea Andreas Christensen, ktorý vypadol zo základnej zostavy The Blues, vraj má na stole ponuku z talianskeho AC Miláno. Dán by mohol odísť na San Siro na polročné hosťovanie.