Main Content

Vyrieši Milan Škriniar defenzívne problémy Manchestru City?

utorok, 7. január 2020 09:52 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar Manchester City
Milan Škriniar Manchester City | zdroj: TASR

Zimné prestupové obdobie pokračuje a jedným z najhorúcejších želiezok na trhu je aj slovenský obranca Mila Škriniar. Najnovšie ho chce získať Manchester City.

Milan Škriniar patrí medzi najväčšie defenzívne hviezdy svetového futbalu. Aj keď mu nevyjde každý zápas a stále má čo zlepšovať, európske veľkokluby ho sledujú takmer nepretržite. Nedávno sme vás informovali o tom, že oporu Interu Miláno chce získať Barcelona.

Teraz to vyzerá, že niekdajší hráč Sampdorie Janov či MŠK Žilina môže odísť do anglickej Premier League. Záujem má majstrovsky Manchester City. „Slovenský obranca Milan Škriniar sa opäť ocitol pod radarom Manchestru City,“ informuje renomovaný plátok The Athletic

„Manchester City hľadajú posilu na post stredného obrancu, pričom okrem Škriniara je v hre aj Mykola Matviyenko z ukrajinského Šachťaru Donetsk,“ približujú situáciu novinári zo zahraničia. Nie je vylúčené ani to, že Sky Blues siahnu po oboch.

Príchod Škriniara by bol nákladnou záležitosťou. Slovák má platný kontrakt a kouč Interu Miláno Antonio Conte s ním ráta do základnej zostavy. Povráva sa, že Manchester City by si musel pripraviť možno až osemdesiat miliónov eur.