Main Content

TRANSFER NEWS (7.1.): Lemar za 60 miliónov do Tottenhamu?

utorok, 7. január 2020 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Thomas Lemar
Thomas Lemar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Giroud a Newcastle

Francúzsky útočník Olivier Giroud by predsa len mohol v tomto transferovom okne zmeniť dres. O nevyužívaného zakončovateľa Chelsea sa má eminentne zaujímať konkurenčný Newcastle United. Záujem mala aj Aston Villa.

Vidal nikam neodíde

Čilský stredopoliar Arturo Vidal na momentálne na stole niekoľko ponúk z európskych TOP líg, ale vedenie FC Barcelona neuvažuje o tom, že by skúsený záložník v prebiehajúcom prestupovom období zmenil dres.

Lemar za 60M?

Thomas Lemar, ktorý je na odchode z Atlética Madrid, by vraj mohol zamieriť do londýnskeho Tottenhamu Hotspur. Spurs údajne môžu získať francúzskeho stredopoliara za šesťdesiat miliónov eur.

Bale a MLS

Opäť sa hovorí o potenciálnom odchode Garetha Balea z Realu Madrid. Waleský reprezentant by sa podľa španielskej tlače mohol sťahovať do americkej Major League Soccer. Záujem má mať David Beckham v Miami či Los Angeles Galaxy.

Rabiot a Can ostanú

Juventus Turín má jasno o svojich prestupových krokoch, pričom klubové vedenie Starej Dámy popiera, že by v januárovom transferovom okne mal odísť či už Francúz Adrien Rabiot alebo Nemec Emre Can.

Maddison sa nenáhli

James Maddison je v Leicestri City spokojný a neponáhľa sa s prestupom niekam inam. Veľký záujem o jeho služby má Manchester United, ale Angličan nie je presvedčený o tom, že by mal odísť už v tomto transferovom okne.