Main Content

Šialená ponuka United: 45M a Lingard za oporu Leicestru City

pondelok, 6. január 2020 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United, Jesse Lingard
Manchester United, Jesse Lingard | zdroj: TASR

Leicester City hrá v tejto sezóne výborný futbal a viacero hráčov prekvapuje svojimi výkonmi. Manažment Líšok sa preto musí obracať, aby udržal svoje opory. O jednu z nich môže prísť už čoskoro.

Reč je o ofenzívnom stredopoliarovi Jamesovi Maddisonovi, ktorý je dlhodobo pod drobnohľadom Manchestru United. Podáva výborné výkony v drese Leicestru City, vďaka ktorým sa dostal aj do anglickej reprezentácie.

„Manchester United je ochotný za Jamesa Maddisona ponúknuť Leicestru City 45 miliónov libier a Jesseho Lingarda,“ informuje ​the Mirror. Maddison je v tomto momente najväčším zimným prestupovým cieľom Červených Diablov.

Táto ponuka ale pôsobí priam šialene. Samotný Maddison hrá v tomto ročníku vynikajúco, okrem toho má iba 23 rokov a väčšinu kariéry pred sebou. K tomu dodajme, že Jesse Lingard mal v minulom kalendárnom roku katastrofálne štatistiky – v Premier League nedal ani jeden gól a rovnako tak na nijaký neprihral.

Lingard má 27 rokov a všeobecne platí, že je na Old Trafford preplácaný. Z každej strany táto ponuka vyzerá pre Leicester City veľmi nevýhodne. Okrem toho, kouč Líšok Brendan Rodgers povedal, že LCFC v zime nijakú oporu nepredá.