Main Content

VIDEO: Justin Bieber predviedol hokejové umenie: Po sebavedomom vyhlásení okamžite prišla výzva od držiteľa Stanley Cupu

Populárny Justin Bieber nie je iba jeden z najúspešnejších spevákov posledného desaťročia, ale aj šikovný amatérsky hokejista. O tom svedčí aj ponuka pre speváka, ktorú ešte v roku 2012 dostal od tímu Bakersfield Condors, ktorý v tom čase pôsobil v tretej najvyššej hokejovej lige v Severnej Amerike ECHL. Aj keď Bieber dal pred hokejovou kariérou prednosť koncertným turné, na ľade to s pukom stále vie, čo spevák opäť raz potvrdil. 

Na sociálnej sieti sa nedávno Bieber pochválil s niekoľkými videami aj pekným gólom, ku ktorým pripojil komentár: "Ako moja žena vždy hovorí...mám šikovné ruky." Jeho sebavedomé vyhlásenie nenechalo chladným hrdinu minuloročného finále NHL Jordana Binningtona, ktorý St. Louis vychytal slávny Stanley Cup. Ten na jeho príspevok zareagoval formou výzvy: "10 nájazdov, ty proti mne. Keď dáš gól, tak si nafarbím vlasy na platinovo blonďavú."

Fanúšikov na sociálnych sieťach táto myšlienka doslova nadchla a mnoho z nich si želá, aby sa stala skutočnosťou napríklad na All-Star víkende, ktorý sa bude konať práve v St. Louis a Binnington je naň nominovaný.