Main Content

Novinky z futbalového sveta (23.11.)

streda, 23. november 2011 18:29 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (23.11.)
Novinky z futbalového sveta (23.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám dnešné pokračovanie tradičnej rubriky so súhrnom všetkých podstatných správ z dnešného dňa vo svete futbalu.

Beckham do Talianska?
David Beckham ukončil svoje 5-ročné pôsobenie v LA Galaxy ziskom titulu v MLS, no je čas pohnúť  sa ďalej a tento Angličan sa netají tým, že má na stole hneď niekoľko ponúk. Podľa najnovších informácii je v hre o Beckhamove služby aj  tím z Talianska. Už dlhšie je známy aj záujem Tottenhamu a Paris Saint Germain.

Senecký zrejme skončil
Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie si bude musieť pravdepodobne hľadať nový angažmán. Jeho aktuálny zamestnávateľ MKE Ankaragücü ho totiž uvoľnil spod zmluvy.

Kopúnek na odchode?
Autor víťazného gólu do siete Talianska z minuloročných MS  v Afrike asi opustí káder talianskeho druholigistu z Bari. Vedenie tohto klubu totiž nie je spokojné s jeho momentálnymi výsledkami a ani s Kopúnkovými výkonmi.

Lampard chce predĺžiť
Hrajúca legenda Chelsea Frank Lampard sa vyjadril, že v Chelsea by najradšej pobudol do konca svojej kariéry. Svoju aktuálnu zmluvu by mal tento anglický reprezentant predĺžiť vraj do roku 2015.

Abdellaoue chce zostať
26-ročný útočník Hannoveru Mohammed Abdellaoue prezradil, že by aj naďalej rád ostal v kádri tohto bundesligového tímu. Nórsky reprezentant prežíva výborne obdobie, v lige strelil už 8 gólov,  a vďaka skvelej forme sa o neho zaujíma viacero popredných európskych klubov. 

Anketa
Prečo podľa vás chodí na slovenskú Corgoň Ligu stále menej ľudí ?