Main Content

LA LIGA NEWS (2.1.): Messi TOP, nereálny Mané? Raiola kritizuje Barcu

štvrtok, 2. január 2020 09:44 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Prezident Realu Madrid Florentino Perez navštívil hráčov na prvom tohtoročnom tréningu a poprial im všetko dobré v novom roku. (Marca)

REAL MADRID: Dlhodobo zranený španielsky útočník Marco Asensio sa pomaly vracia do tréningového procesu. Jeho návrat do zápasov ešte potrvá. (Marca

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

REAL MADRID: Lucas Vazquez, ktorý vynechal záver minulého kalendárneho roka pre zranenie, je fit a vrátil sa do tréningu s ostatnými spoluhráčmi. (Marca)

REAL MADRID: Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane chce získať Sadia Maného z Liverpoolu. Aktuálne to ale vyzerá ako nereálna misia. (Marca)

BARCELONA: Agent Mino Raiola povedal, že Barcelona pochybila v získavaní holandského obrancu Matthijsa De Ligta, ktorý sa nakoniec rozhodol odísť do Juventusu Turín. (Marca)

Sadio Mané
Sadio Mané | zdroj: TASR

BARCELONA: Barcelonský kapitán Lionel Messi sa stal číslom jeden v hlasovaní TOP 100 hráčov podľa denníka Marca. (Marca)

BARCELONA: Sergi Roberto odkázal svojej zosnulej mame, že sa postará o to, aby bola naňho pyšná. (Marca)

ATLÉTICO: Obranca Kieran Trippier kvôli zdravotným problémom nestihne úvod nového roka. Tréner Diego Simeone musí skladať zostavu bez neho. (Marca)