Main Content

Agent nechcel, aby Haaland posilnil United: Sú mimo, zničili by aj Maradonu s Pelém

streda, 1. január 2020 14:09 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United, Haaland
Manchester United, Haaland | zdroj: Instagram, Youtube

Dlho sa špekulovalo o tom, kam zamieri nórsky útočník Erling Braut Haaland. Tento talent nakoniec vymenil rakúsky Salzburg za nemecký Dortmund. A pritom sa čakalo, že od januára bude obliekať dres anglického Manchestru United.

Manchester United bol favoritom na získanie nórskeho mladíka Erlinga Brauta Haalanda, ktorý absolvoval fantastický polrok v rakúskom Red Bull Salzburg. Haaland bol transferu na Old Trafford naklonený. Nakoniec si však Premier League zatiaľ nezahrá, koncom decembra bol totiž oznámený jeho odchod do Borussie Dortmund.

Bundesligový celok za Nóra zaplatil Salzburgu 20 miliónov eur. K tomu pridal 10 miliónov ako bonus pre hráčovho otca a 15 miliónov pre kontroverzného agenta Mina Raiolu. Práve Raiola sa v rozhovore pre taliansky denník La Republicca rozhovoril o svojom názore na Red Devils. Jeho slová priniesol ​Daily Mail

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Skúsený agent má na United ťažké srdce, pretože už dlhodobo sa v tomto klube nedarí jeho klientovi Paulovi Pogbovi. „Pogbov problém je Manchester United. Tento klub je mimo realitu, nemá nijaký športový projekt.“

„Neodporučil by som tam ísť nikomu. Manchester United by zničil aj Maradonu, Pelého či Maldiniho. Paul potrebuje klub a káder ako mal v minulosti v Juventuse,“ myslí si Raiola, ktorý má prsty v tom, že Haaland nakoniec do Anglicka neodišiel.