Main Content

LA LIGA NEWS (1.1.): Traoré a Real Madrid? Odchody z Realu + Messiho drina

streda, 1. január 2020 13:24 | Autor: Jakub Vaverka

Adama Traoré a Ibrahim Rabiu
Adama Traoré a Ibrahim Rabiu | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Adama Traoré z Wolverhamptonu Wanderers nevylúčil, že jedného dňa oblečie dres Realu Madrid, i keď je odchovancom FC Barcelona. (Marca)

REAL MADRID: Dlhšie zranený obranca Marcelo sa vracia do tréningového procesu a mohol by stihnúť zápas proti Valencii. (Marca)

REAL MADRID: Real Madrid plánuje byť aktívny na zimnom prestupovom trhu, ale predovšetkým ohľadom predajov a nie nákupov. (Marca

Leo Messi
Leo Messi | zdroj: TASR

REAL MADRID: Útočník Mariano Diaz je veľkým adeptom na odchod z Realu Madrid, pretože v tejto sezóne mu tréner Zidane prakticky nedáva šance zažiariť. (Marca)

BARCELONA: Lionel Messi bol síce na sviatky doma v argentínskom Rosariu, ale aj počas voľna trénoval individuálne. (Marca)

BARCELONA: Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu bude mať vo voľbách v roku 2021 údajne troch až štyroch protikandidátov. (Marca

Marcelo
Marcelo | zdroj: TASR

BARCELONA: Projekt nového Camp Nou by mal vedenie FC Barcelona stáť dokopy 750 miliónov eur. Iniciatíva sa posúva vpred. (Marca)

ATLÉTICO: Koke je stále zranený a netrénuje so zvyškom mužstva. Momentálne nie je isté, kedy sa tento stredopoliar vráti do zápasového kolotoča. (Marca)

ATLÉTICO: Naopak, do tréningového procesu sa vrátil Vitolo, s ktorým už kouč Diego Simeone môže rátať. (Marca)