Main Content

TRANSFER NEWS (29.12.): Willian do FC Barcelona?

nedeľa, 29. december 2019 11:43 | Autor: Jakub Vaverka

Willian
Willian | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Posily pre AC Miláno

AC Miláno sa chce vrátiť na popredné priečky talianskeho futbalu, preto robí transferové ťahy. Oznámený bol príchod Zlatana Ibrahimoviča, pričom v riešení je aj Nemanja Matič z Manchestru United a Jean-Clair Todibo z FC Barcelona.

Arsenal chce Lemara

Prvou posilou nového trénera Arsenalu Mikela Artetu by mal byť francúzsky stredopoliar Thomas Lemar. Lemar je momentálne hráčom Atlética Madrid, ale faktom je, že v španielskej metropole sa mu príliš nedarí.

Paredes za Cana?

Juventus Turín a Paríž Saint-Germain sú blízko k spoločnému obchodu. Francúzsky šampión chce totiž získať nemeckého hráča Emreho Cana z Juve, pričom opačným smerom by mohol putovať Leandro Paredes.

Willian na lane Barcelony

Vedenie FC Barcelona sa stále nevzdalo nádeje na získanie brazílskeho reprezentanta Williana, ktorý podáva kvalitné výkony v drese londýnskej Chelsea. Willian bol spájaný s Barcou už minulý rok, ale z The Blues neodišiel.

Juventus verzus United

Juventus Turín je pripravený bojovať s Manchestrom United o získanie nórskeho mladíka Erlinga Brauta Haalanda, ktorý je stále hráčom Red Bull Salzburg. To už však dlho nemusí platiť, jeho odchod je na spadnutie.

Rebičov návrat?

Ante Rebič, ktorý v lete odišiel z Bundesligy do Serie A, netušil, že čoskoro sa môže vrátiť späť. Tohto chorvátskeho futbalistu sa momentálne snaží z AC Miláno vykúpiť jeho niekdajší zamestnávateľ Eintracht Frankfurt.