Main Content

Fury bude učňom McGregora. S MMA to myslí vážne

nedeľa, 29. december 2019 10:17 | Autor: Marek Ďaďo

Tyson Fury a Conor McGregor
Tyson Fury a Conor McGregor | zdroj: TASR

Nie je novinkou, že momentálne najpreberanejší boxer sveta, Tyson Fury, javí záujem o zmiešané bojové umenia. Už pred niekoľkými týždňami sa začalo hovoriť o jeho možnom prechode do UFC a tieto informácie sa každým krokom britského bojovníka stávajú čoraz reálnejšími. Fury najnovšie oznámil, že si zatrénuje s najväčšou hviezdou MMA na svete.  

Na stránkach portálu BJ Penn sa môžete dočítať, že Tyson Fury si to v blízkom časovom horizonte namieri do Dublinu, kde by si to mal na tréningu rozdať s celosvetovou superstar v podobe Conora McGregora. Britský boxer už v minulosti trénoval s hviezdnym Darrenom Tillom, no záujem o tréning so slávnym Írom je ešte väčším krokom vpred do univerza s názvom MMA. 

Prezident UFC, Dana White, navyše priznal, že by bolo skutočne zaujímavé jedného dňa vidieť Furyho stáť v oktagone. „Myslím si, že Conor je absolútne fantastický bojovník. Ponúkol mi, že s ním môžem trénovať, ak niekedy budem chcieť skúsiť MMA. Akého lepšieho trénera by som mohol mať, než Conora „The Notorious“ McGregora?“

„Teším sa, keď prídem na tréning s Conorom. Všetko to naplánujeme a čoskoro by som mal byť v Dubline. Určite prídem na tréning, to je isté. Minulý týždeň som trénoval s Darrenom Tillom v Liverpoole. Táto nová výzva sa mi naozaj páči,“ okomentoval situáciu Fury. 

Kontroverzný boxer sa však teraz musí sústrediť najmä na odvetný duel proti Deontayovi Wilderovi, ktorý sa uskutoční 22. februára v Las Vegas. Jeho debut v MMA však pravdepodobne dlhšiu dobu nebude oficiálny. Box by mal aj naďalej zostať Furyho prioritou, aj keď nepochybuje, že do sveta zmiešaných bojových umení by sa rozhodne hodil.