Main Content

Lampard sa zameral na dvojicu hráčov z PSG

sobota, 28. december 2019 18:06 | Autor: Timotej Gašper

Frank Lampard
Frank Lampard | zdroj: TASR

Tréner Chelsea sa podľa posledných prestupových špekulácií zameral na zisk dvoch stredopoliarov z parížskeho Saint-Germain. 

Oficiálny začiatok zimného prestupového obdobia 2020 sa blíži a denne vychádzajú na povrch desiatky špekulácií. V jednej z najnovších sa uvádza, že tréner londýnskej Chelsea sa za novými posilami bude ohliadať vo Francúzsku. Portál Daily Express vo svojom víkendovom vydaní informuje, že Idrissa Gueye a Julian Draxler sa mali objaviť v užšom výbere zimných prestupových cieľov Franka Lamparda. 

Julian Draxler
Julian Draxler | zdroj: TASR

Dvojica stredopoliarov z parížskeho celku je čoraz častejšie spomínaná v prestupových špekuláciách, pričom s oboma sa spája odchod do anglickej Premier League. Zatiaľ čo prestup Juliana Draxlera je pomerne dosť pravdepodobný, v prípade afrického defenzívneho stredopoliara Gueyeho sa objavuje mnoho otáznikov. Nemecký univerzál, Julian Draxler, prišiel do PSG ešte v januári 2017 z Wolfsburgu, pričom počas troch rokoch vystriedal v Parku Prinov viacero zlých aj lepších období a taktiež viacero herných pozícií. 26-ročný Draxler by mohol byť pre zálohu Chelsea dobrým oživením a ako uvádza Daily Express, nemal by byť ani extrémne drahý (20-30 mil. eur). 

Idriss Gueye
Idriss Gueye | zdroj: Instagram

Čo sa týka mena Idrissa Gueye, tento prestupový ťah je zatiaľ menej pravdepodobný. Gueye opúšťal liverpoolsky celok Everton len v lete 2019 a keby ho pod Eiffelovou vežou netrápili zranenia, určite by bol jeho herný čas väčší. Vytrvalý stredopoliar bol v Premier League veľkou oporou a Chelsea si je vedomá jeho kvalít, no nie je isté, či by sa odhodlal k ďalšej zmene dresu v tak krátkom časovom období.