Main Content

TRANSFER NEWS (28.12.): Andrésa Iniestu lákajú do Major League Soccer

sobota, 28. december 2019 15:12 | Autor: Jakub Vaverka

Andres Iniesta
Andres Iniesta | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ancelotti nepustí Richarlisona

Taliansky tréner liverpoolskeho Evertonu Carlo Ancelotti odmieta špekulácie o tom, že brazílske krídlo Richarlison odíde do konkurenčného Manchestru United. Ancelotti je pripravený tento transfer zablokovať.

Aleňa do Betisu

To, o čom sa dlho špekulovalo je pravdou. Talentovaný mladík Carles Aleňa opustil Barcelonu, kde nedostáva prakticky nijaké šance a zamieril na hosťovanie do konkurenčného Realu Betis, kde ostane do konca prebiehajúceho ročníka.

Vidal do Milána

Talianska tlač hlása, že Inter Miláno dospel k dohode s FC Barcelona o prestupe Artura Vidala a čilský reprezentant v úvode januárového prestupového obdobia zamieri do Serie A. Celok zo San Sira ho sleduje niekoľko mesiacov.

Iniesta odmieta ponuky

Legendárny Andrés Iniesta, ktorý momentálne hráva v japonskom Kobe mal údajne tri ponuky z americkej Major League Soccer. Španiela chceli získať LA Galaxy, Inter Miami aj kanadský Montreal Sounders, ale Don Andrés všetky odmietol.

Juventus sleduje Ter Stegena

Vedenie talianskeho majstra Juventus Turín podľa dostupných správ sleduje nemeckého gólmana Marca-André Ter Stegena, ktorý v drese FC Barcelona patrí medzi najlepších brankárov súčasnosti. Barca ho predať nemieni.

Insigne do Evertonu?

Taliansky tréner Carlo Ancelotti sa snaží do Evertonu získať svojho bývalého zverenca Lorenza Insigneho, ktorý je dlhodobo spájaný s odchodom z SSC Neapol. Insigne mal do Anglicka prestúpiť už niekoľkokrát, zatiaľ z toho ale nebolo nič.