Main Content

Prezident UFC označil rok 2019 za najúspešnejší v histórii + VIDEO

streda, 25. december 2019 12:07 | Autor: Marek Ďaďo

Dana White
Dana White | zdroj: YouTube

Je všeobecne známe, že bojové športy sa stávajú stále viac a viac populárnejšími po celom svete. UFC má na tom jednoznačne najväčšiu zásluhu a uvedomuje si to aj vedenie organizácie. Jej samotný prezident, Dana White, uviedol, že išlo o ich najlepší rok vôbec. 

Dana White sa rozhodol na Instagrame zverejniť príspevok v ktorom napísal : „Rok 2019 bol najväčším v histórii organizácie.“ K svojmu postu pridal aj video zachytávajúce tie najlepšie momenty z tohtoročných bojov v oktagone. „Chcem sa poďakovať všetkým bojovníkom, fanúšikom, médiám a môjmu štábu v UFC. Neviem sa dočkať roku 2020,“ dodal White. 

Ako píšu stránky BJ Penn, aj napriek tomu, že sa v roku 2019 nepredstavil Conor McGregor, z hľadiska promovania zápasov a športu samotného išlo skutočne o výnimočné obdobie. Hneď začiatkom roka sa UFC spojilo s najznámejšou športovou televíziou sveta ESPN, čo samozrejme prinieslo svoje ovocie a MMA získalo množstvo fanúšikov aj prostredníctvom médií. 

Dočkali sme sa nových hviezd a obľúbencov publika v podobe Jorgeho Masvidala, či Israela Adesanyu, famóznych ukončení, prekvapivých zvratov, či dokonca nového „BMF“ opasku. Všetko napovedá tomu, že rok 2020 bude pre UFC ešte úspešnejší - je isté, že sa v ňom predstavia mená ako Conor McGregorJon JonesDaniel CormierKhabib NurmagomedovJorge MasvidalIsrael Adesanya, či Amanda Nunes. Spomínané video sledujte nižšie.