Main Content

Liptáci nezískali v decembri ani bod, Mikulášania prehrali aj v Miškovci

nedeľa, 22. december 2019 21:03 | Autor: TASR

Jégesmedvék Miškovec
Jégesmedvék Miškovec | zdroj: TASR

Miškovec 22. decembra (TASR) - Hokejisti najslabšieho tímu Tipsport ligy MHK 32 Liptovský Mikuláš 3:2 nenašli predvianočnú pohodu ani na ľade maďarského Miškolca, v zápase 33. kola prehrali 2:3. V decembri nezískali Liptáci ani bod a ťahajú šesťzápasovú šnúru prehier.

Domáci sa dostali do vedenia v 13. minúte, kedy zakončil rýchly protiútok Márton Farkas. Posledný tím ligy sa nezlomil a ukázal svoju najsilnejšiu zbraň a to je premieňanie presiloviek. V 14. min vyrovnal pri početnej výhode Patrik Oško po individuálnej akcii.

Druhá dvadsaťminútovka patrila Miškovcu, skórovali Francis Beauviller aj Bálint Magosi. Lenže Liptáci v poslednej tretine ešte zdramatizovali zápas, presadila sa opäť ich presilovková formácia a Marcel Petran znížil na 2:3. Najmä druhá útočná trojica Vybiral, Oško, Rudolf Huna prejavila v závere veľkú vôľu vyrovnať, no domáci sa ubránili a držia šiestu priečku v tabuľke.

DVTK Jegesmedvék Miškovec - MHK 32 Liptovský Mikuláš 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Góly: 13. Farkas (Miskolczi, Dudás), 22. Beaviller (Vas, Lövei), 31. Magosi (Galanisz) - 14. Oško (Rudolf Huna), 46. Petran (Rudolf Huna, Oško)