Main Content

Najbližší súper McGregora sa zastáva svojho protivníka: „Môže si robiť, čo sa mu zachce“

nedeľa, 22. december 2019 16:57 | Autor: Marek Ďaďo

Donald Cerrone
Donald Cerrone | zdroj: YouTube

Už 18. januára nás čaká návrat najslávnejšieho MMA zápasníka všetkých čias. UFC potrebuje dostať Conora McGregora späť na víťaznú vlnu, a aj keď Donald „Cowboy“ Cerrone rozhodne má čo ponúknuť, papierovo by tento duel mal Ír zvládnuť. Zatiaľ sme sa však nedočkali nejakého väčšieho trashtalku, práve naopak - Cerrone sa svojho súpera zastáva. 

Nebýva zvykom, že by sa McGregorovi súperi pred zápasom snažili o svojom sokovi vyjadrovať v dobrom slova zmysle. Donald Cerrone to však robí. Ako píšu stránky BJ Penn, autor najvyššieho počtu ukončení a zápasov v UFC sa snaží hovoriť rozumne a k veci, pričom nezabúda, čo všetko McGregor pre MMA urobil.

„Nebudem o ňom hovoriť v zlom. Naozaj ma to nezaujíma. Žije si svoj život po svojom a môže si robiť čo sa mu zachce. Som rovnako divoký a šialený ako on, ale v odlišnom smere. Médiá sa ma stále pýtajú ‘Čo si myslíš o problémoch, do ktorých sa dostal?‘ Ten chlap žije pod mikroskopom. Všetko čo urobí chcú ľudia nafúknuť a robiť okolo toho veľké haló. Je to jeho život. Nikdy by som sa v niečom podobnom nerýpal,“ povedal Cerrone.

„Jediná vec, o ktorej hovorím, je zápasenie. Všetko mimo toho, to ste vy. Robte čo chcete. Chcete ma vidieť v klietke a bojovať, ale nebudem vyťahovať nič z minulosti alebo z toho, čo robil mimo oktagon. To, čo ten frajer urobil vo vnútri klietky, a čo urobil pre tento šport, je úžasné. Som poctený, že môžem bojovať s chlapom ako je on a bude to sakra dobrá bitka. Teším sa na to,“ poznamenal na záver Cowboy, ktorého bojový štýl napovedá, že sa skutočne môžeme tešiť na zaujímavý súboj.