Main Content

Novinky z futbalového sveta (22.11.)

utorok, 22. november 2011 18:29 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (22.11.)
Novinky z futbalového sveta (22.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám dnešné pokračovanie tradičnej rubriky so súhrnom všetkých podstatných správ z dnešného dňa vo svete futbalu.



Redknapp si verí

Tréner Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp má veľké sebavedomie. Po pondelkovom víťazstve nad Aston Villou totiž vyhlásil, že jeho mužstvo má na titul. Momentálne však patrí Kohútom štvrtá priečka s deväť bodovom stratou na prvý Manchester City.

Anelka do Ázie ?

V anglických médiách sa objavila správa o tom, že útočník Chelsea Nicolas Anelka by mohol zmeniť pôsobisko a zamieriť do Číny. Či je to však pravda alebo výmysel je prinajmenšom otázne. Jedno je však isté, jeho prípadne pôsobenie v Čine by mu neprinieslo len pravdepodobný titul pre najlepšieho strelca tunajšej ligy ale aj vysoký obnos peńazí.

Peniaze nie sú problém

Zadĺžený Manchester City, ktorý minulú sezónu vykázal stratu viac ako 220 miliónov eur (najvic zo všetkých klubov vo svete) by mala údajne spasiť zmluva na pol miliardy eur, ktorú navrhujú jej vlastníci. Väčšine tímov sa o takejto sume môže len snívať.

Spokojný Del Piero

Legenda Juventusu Turín Alessandro Del Piero sa vyjadril, že nerozmýšľa o svojej budúcnosti a žije prítomnosťou. Jeho „Juve“ je momentálne v Serii A prvé, takže tento veterán naozaj nemá nárok na nespokojnosť.

Liga Majstrov pokračuje
Dnes je na programe 5. kolo skupín Ligy Majstrov a zraky futbalových fanúšikov sa budú upriamovať hlavne do Neapola, kde nastúpi Manchester City a na Old Trafford, kde domáci United vyzvú v boji o prvé miesto v tabuľke skupiny ešte neporazenú lisabonskú Benficu.