Main Content

Zimný prestup Paula Pogbu? Vyjadril sa Solskjaer!

piatok, 20. december 2019 15:08 | Autor: TASR

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Manchester 20. decembra (TASR) - Francúzsky futbalista Paul Pogba zostane v Manchestri United minimálne do konca tejto sezóny. Povedal to tréner "červených diablov" Ole Gunnar Solskjaer. Meno dvadsaťšesťročného stredopoliara sa spája s Realom Madrid.

Pogbu v tomto ročníku sprevádzajú zdravotné problémy, keď pre zranenie členka odohral od augusta iba dva zápasy, čoraz viac sa skloňovala aj jeho nespokojnosť v klube. Minulý týždeň ho videli tancovať na bratovej svadbe vo Florencii, hoci údajne ho trápila choroba. Napriek všetkému sa Solskjaer nemieni francúzskeho reprezentanta vzdať: "Paula v januári určite nepredáme. Rozumiem záujmu iných klubov, je fantastický hráč. Teraz potrebuje čas, aby sa dal dohromady, ale potom bude naša kľúčová osobnosť."

Nórsky tréner neobišiel ani tému príchodu svojho krajana Erlinga Haalanda. V médiách sa objavila informácia, že za mladého útočníka Salzubrugu sú United ochotní zaplatiť niekoľko desiatok miliónov eur. Solskjaer sa so zakončovateľom stretol v Salzburgu a podľa niektorých správ mal Haaland priletieť do Manchestru na rokovanie o januárovom transfere. "Nie, nechystá sa sem. Aspoň ja o tom neviem. Poznám ho, aj jeho priateľov a momentálne je na sviatky doma v Stavangeri, odtiaľ sa nedá lietať hocikam," uviedol Solskjaer podľa agentúry AFP.