Main Content

130 miliónov za Havertza? Blízko je Liverpool, ale aj ďalšie veľkokluby

piatok, 20. december 2019 10:37 | Autor: Jakub Vaverka

Gabi a Kai Havertz
Gabi a Kai Havertz | zdroj: TASR

V roku 2020 bude patriť medzi najžiadanejších hráčov na prestupovom trhu. Kai Havertz má 20 rokov a svetové veľkokluby ho chcú získať do svojich služieb.

Prestupová bitka o talentovaného mladíka Kaia Havertza z nemeckého Bayeru Leverkusen začína naberať na obrátkach. 20-ročný futbalista má podpísaný kontrakt do roku 2011, pričom Farmaceuti ho odmietajú predať za menej ako 130 miliónov eur.

Veľký záujem o Havertza je predovšetkým v Premier League. „Nemecký supertalent by chceli získať Liverpool, Manchester a Manchester City. Záujem mali aj Real Madrid a Barcelona,“ informoval nemecký magazín ​Bild.

„Vedenie Liverpoolu už s Havertzom začalo aj prvé rokovania,“ píšu Nemci, pričom nie je tajomstvom, že The Reds majú nemecký futbalový trh veľmi dobre zmonitorovaný a radi by sa v januárovom prestupovom období ešte viac posilnili.

Samotný Havertz sa o svojej budúcnosti často nevyjadruje, snaží sa sústrediť na svoje výkony. Potenciál má ale obrovský a začína byť takmer isté, že v roku 2020 bude meniť dres.