Main Content

TRANSFER NEWS (20.12.): Aubameyang chce odísť z Arsenalu

piatok, 20. december 2019 10:26 | Autor: Jakub Vaverka

Pierre-Emerick Aubameyang (vľavo)
Pierre-Emerick Aubameyang (vľavo) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ozil blízko odchodu

Situácia Mesuta Ozila v londýnskom Arsenale sa nehýbe smerom k lepšiemu, ale práve naopak. Nemecký stredopoliar s tureckými koreňmi je spájaný s koncom na Emirates Stadium už dlhšie. Dôjsť by k tomu malo v januári.

Auba chce prestup

Aktuálny kapitán londýnskeho Arsenalu Pierre-Emerick Aubameyang chce podľa britskej tlače v januárovom transferovom okne opustiť Emirates Stadium a zamieriť inam za novými výzvami. Rád by hral Ligu majstrov.

Ancelotti 9M

Tréner Carlo Ancelotti, ktorý sa stane novým kormidelníkom liverpoolskeho Evertonu, bude v Goodison Parku zarábať luxusných deväť miliónov libier ročne. Everton mu vraj ponúkol viac ako konkurenčný Arsenal.

Rokovania s Havertzom

Manchester City a Manchester United rokujú s nemeckým mladíkom Kaiom Havertzom, ktorý podáva výborné výkony v Bundeslige v drese Bayeru Leverkusen. Nie je tajomstvom, že Havertz pravdepodobne v budúcom roku zrejme zmení dres.

Pogbov koniec?

Silnejú hlasy, že Paul Pogba za Manchester United už hrať nebude. Francúzsky stredopoliar, ktorý má na stole niekoľko ponúk, by vraj mal v nasledujúcom roku definitívne opustiť Old Trafford. Zamieriť by mohol do La Ligy či do Serie A.

Zidane a reprezentácia?

Tréner francúzskeho národného tímu Didier Deschamps prehlásil, že podľa jeho názoru sa súčasný kouč Realu Madrid Zinedine Zidane jedného dňa stane kormidelníkom Les Bleus. Údajne má na to všetky predpoklady.