Main Content

Chelsea rozšírila obzor: Na prestupový zoznam pribudli dve zvučné mená

štvrtok, 19. december 2019 15:24 | Autor: Timotej Gašper

Frank Lampard
Frank Lampard | zdroj: Instagram

Londýnsky celok bude v zimnom prestupovom období podľa všetkého aktívny. Kto však aktuálne figuruje na zozname Franka Lamparda?

Chelsea sa v lete 2019 musela zaobísť bez nových posíl. Prichádzajúci tréner Frank Lampard tak stavil kartu na mladých hráčov, ktorí sa vrátili z hosťovaní. Ťah s mladíkmi síce klubovej legende vyšiel takmer na výbornú, no londýnski pôjdu do januárového prestupového okna napriek tomu s otvorenou peňaženkou a náručou. Podľa správ od portálu Sky Sports malo vedenie s trénerom pripraviť zoznam posíl, o ktoré bude klub ešte v decembri bojovať. 

Frank Lampard
Frank Lampard | zdroj: Instagram

V klube aktuálne panuje už menej veselá atmosféra, keďže Chelsea vyhrala len jeden z posledných piatich zápasov v Premier League. Napriek tomu majú na Stamford Bridge dôvody na radosť, keďže postúpili do osemfinále Ligy majstrov a v lige sa držia na 4.mieste. Najviac sťažností smeruje na defenzívu, v ktorej tréner Frank Lampard často experimentuje. Tieto problémy a nedostatky by mohol vyriešiť príchod jedného z dvojiceBen Chilwell z Leicestru či Nathan Aké z Bournemouthu. Keďže záloha funguje podľa všetkého dostatočne, podľa Sky Sports sa vedenie zameria priamo na krídelné priestory, kde spadá do úvahy viacero mien. 

Najčastejšie sa spomínajú hráči ako Wilfried Zaha (Crystal Palace), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Moussa Dembélé (Lyon) či najnovšie aj dvojica Samu Chukwueze (Villarreal) a Leon Bailey (Bayer Leverkusen). V prípade kúpy jedného z uvedených krídelníkov môžu pokojne padať aj rekordy, keďže najmä prvé dve mená nebudú dostupné len tak za lacný peniaz. Okrem uvedených mien sa v médiách spomína aj Timo Werner, ktorý je v perfektne forme a o jeho služby sa bije viacero klubov na čele s Chelsea či Bayernom Mníchov.