Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.)

utorok, 22. november 2011 12:37 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Špekulácie o možnom odchode Nigela de Jonga z Manchestru City poprel sám holandský reprezentačný záložník. Ten situáciu ukludňuje tvrdením, že z anglického tímu nemá žiadny dôvod odísť avšak chce od vedenia zvýšenie svojej týždennej výplaty o dvojnásobok. Momentálne dostáva 55 tisíc libier týždenne.

MANCHESTER CITY:
Kauza Carlos Tevéz pokračuje. Po tom ako sa tento nevyspytateľný útočník vytratil z tréningového centra Citizens a odletel na neplánovanú dovolenku do rodnej krajiny si definitívne  zabuchol dvere do prvého mužstva lídra Premier League. Počas zimy bude teda na predaj a najnovšie o jeho služby prejavil záujem talianský majster AC Miláno. Túto informáciu priniesol médiam asistent AC Mauro Tassotti.

CHELSEA: Obranca Atlética Madrid Diego Godín by sa mohol počas zimy sťahovať do londýnskej Chelsea. 25-ročný paraguajský obranca po tom, ako sa dozvedel o záujme anglického veľkoklubu, prezradil, že by sa do Premier League veľmi rád pozrel.

ARSENAL:
Arsene Wenger pred pár dňami vyhlásil, že súčasná sezóna na lavičke Gunners bude možno jeho poslednou. Túto príležitosť okamžite využil francúzsky PSG, ktorý by skúseného kormidelníka rád uvítal na svojej lavičke a momentálne pre neho chystá zaujímavú ponuku.

INÉ: Opora Juventusu Turín Amauri má podľa všetkého namierené do anglickej Premier League. Agent skúseného útočníka Juventusu vyhlásil, že existuje minimálne 70% šanca na jeho príchod na Britské ostrovy už počas zimného prestupového obdobia.