Main Content

Zlatan Ibrahimovič - nová posila liverpoolskeho Evertonu?

štvrtok, 19. december 2019 10:51 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Zlatan Ibrahimovič je po konci v americkej Major League Soccer v Los Angeles Galaxy stále voľným hráčom a v súvislosti s jeho osobu sa množia transferové šumy.

Zlatan Ibrahimovič bol po konci v americkom Los Angeles Galaxy spájaný s odchodom do talianskeho AC Miláno, ale momentálne to vyzerá, že z tohto spojenia nič nebude. „Zlatan neposilní AC, pretože obe strany sa nedokázali dohodnúť na zmluvných podmienkach,“ informuje denník Gazzetta dell Sport.

„Ak Ibrahimovič neodíde do AC Miláno, mohol by posilniť Everton, kde by spojil svoje sily s talianskym trénerom Carlom Ancelottim,“ píšu talianski novinári. Ibrahimovič je voľným hráčom od minulého mesiaca, pričom najprv to vyzeralo, že by mal odísť do španielskej La Ligy.

Jeho možný príchod do Goodison Parku nie je vylúčenou záležitosťou. Švéd už v minulosti v Premier League nastupoval, keď bol hráčom Manchestru United. TuttoMercatoWeb tvrdí, že návrat do Anglicka je reálny preto, že Everton by bol schopný vyhovieť Zlatanovým finančným požiadavkám.

Premier League, Ancelotti, financie a výzva v podobe Evertonu. To sú faktory, ktoré nahovárajú k tomu, že by Ibrahimovič už čoskoro mohol hlásiť veľký britský comeback.