Main Content

New faces čarujú deťom úsmev na tvári

pondelok, 21. november 2011 17:20 | Autor: Martin Gregor

New faces čarujú deťom úsmev na tvári
New faces čarujú deťom úsmev na tvári | zdroj: newfaces.sk

8. decembra 2011 sa v Banskej Bystrici uskutoční charitatívny futbalový zápas s názvom VYČARUJ DEŤOM ÚSMEV, ktorý je organizovaný na podporu deťom na klinike pediatrickej onkológie a hematológie v Banskej Bystrici.

V utorok 8. budete mať aj vy možnosť podporiť dobrú vec a pridať sa k ôsmym corgoňligovým mužstvám a k množstvu známych hráčov, ktorí sa do tohto projektu zapojili.

Charitatívny zápas sa odohrá v rámci odovzdávania finančnej čiastky na pomoc detským pacientom hospitalizovaným na Klinike pediatrickej onkológie a hematológie v Banskej bystrici. Priaznivci futbalu majú možnosť vidieť pod jednou strechou aj známych hráčov z tímu účastníka tohtoročnej edície Ligy majstrov Viktórie Plzeň (Bakoš, čišovský, Ďuriš, Limberský, Bystroň), či tímu nášho úradujúceho majstra a účastníka Európskej Ligy Slovana Bratislava – dvoch bývalých úspešných mládežníckych reprezentantov Slovenska Erika Grendela a Juraja Halenára. Medzi ďalšie známe osobnosti podporujúce tento projekt patria bez pochýb futbalisti ako Barčík, Pečovský, Pich, Hodúr či Petráš.

Vstup na podujatie je voľný,
pričom diváci budú mať možnosť aktívne sa zúčastniť dobrovoľnej zbierky pre deti formou dražby dresov futbalistov. Viac informácií o charitatívnej akcií v Banskej Bystrici nájdete na adrese www.newfaces.sk.