Main Content

TRANSFER NEWS (15.12.): Barcelona chce späť Pepa Guardiolu

nedeľa, 15. december 2019 10:01 | Autor: Jakub Vaverka

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barca chce Pepa späť

FC Barcelona chce získať späť Pepa Guardiolu. Španielsky tréner nie je spokojný v Manchestri City a zvažuje návrat do rodného Španielska. Guardiola už v Barce pôsobil a na Camp Nou vytvoril Dream Team, ktorý nemal konkurenciu.

250M na posily

Manchester United plánuje výraznejšie zimné posilnenie, pričom tréner Ole Gunnar Solskjaer bude mať k dispozícii na kúpu nových hráčov vyčlenených 250 miliónov libier. Na Old Trafford by mohli prísť 2-3 noví futbalisti.

Tuchel pod tlakom

Thomas Tuchel, tréner Parížu Saint-Germain, je pod veľkým tlakom, pretože aj keď to môže na prvý pohľad vyzerať, že sa nemusí báť o svoju pozíciu, opak je pravdou. PSG musí byť úspešné nielen v Ligue 1, ale aj v Lige majstrov, inak Tuchel dostane výpoveď.

Ljungberg dostal ultimátum

Švédsky tréner Fredrick Ljungberg dostal ako dočasný manažér Arsenalu ultimátum, že musí Kanonierov v Premier League udržať na miestach, ktoré znamenajú účasť v budúcom ročníku európskych pohárov. Inak ho nahradia.

White do Chelsea?

Londýnska Chelsea by mohla v zimnom prestupovom období získať Bena Whitea, talentovaného obrancu, ktorý v prebiehajúcom ročníku podáva spoľahlivé výkony v drese konkurenčného Brightonu & Hove Albion.

Mandžukič nepríde

Chorvátsky útočník Mario Mandžukič, ktorý mal byť prvou posilou Manchestru United v zimnom prestupovom období, nakoniec na Old Trafford s určitosťou nepríde. Mandžukič je stále hráčom Juventusu Turín.