Main Content

Novinky z futbalového sveta (21.11.)

pondelok, 21. november 2011 15:01 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (21.11.)
Novinky z futbalového sveta (21.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Villas Boas cíti dôveru

Chelsea sa momentálne vôbec nedarí, no jej tréner André Villas Boas sa vyjadril, že cíti dôveru majiteľa Romana Abramoviča. Otázne však je to, ako dlho ešte bude ruský miliardár trpezlivý. Chelsea stráca na prvý Manchester City už 12 bodov a ak chce pomýšľať na zisk titulu nesmie stratiť už takmer žiadne body.

Prvé Juve

Talianska Serie A je v tejto sezóne ohromne vyrovnaná a líder sa mení z kola na kolo. Tým aktuálnym je Juventus Turín , ktorému na chrbát dýcha Lazio, Udinese a AC Miláno. Na dostrel jedného zápasu je aj Atalanta.

Robben verí, že bude lepšie

Hviezda Bayernu Mníchov Arjen Robben dúfa, že sa čoskoro dostane do správneho zápasového rytmu. Po zranení sa mu totiž nedarí nájsť ten správny štýl, ktorým vynikal hlavne v sezóne pred MS.

Rendla predĺžil


Talent slovenského futbalu Andrej Rendla vyjadril spokojnosť so svojim pôsobením v drese Twente Enschede a s účastníkom Eredivisie predĺžil kontrakt.

Dva milióny

Českí futbalisti dostali za svoje bujaré oslavy pokutu vo výške 2 milióny českých korún. Našim západným susedom to však až tak vadiť nemusí, keďže postupom na EURO si výrazne polepšili. Viac info v tomto článku.