Main Content

Chelsea chce v januári sledovať dvoch útočníkov: Prídu obaja?

štvrtok, 12. december 2019 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Moussa Dembele
Moussa Dembele | zdroj: Instagram

Chelsea môže slobodne nakupovať nových hráčov a Modrí sa skutočne chystajú v januári míňať. Jedným z postov, kde sa chcú The Blues posilniť je pozícia hrotového útočníka.

Chelsea momentálne v útoku ráta predovšetkým s Tammym Abrahamom, ktorý je naozaj výborný. Vo veľkom sa hovorí, že francúzsky zakončovateľ Olivier Giroud v zime odíde, pretože prakticky vôbec nehráva a Michy Batshuayi získal nálepku lavičkového žolíka, ktorému sa v základnej zostave príliš nedarí.

Modrí sa chcú preto pred jarnou časťou sezóny posilniť. V hre by mali byť Timo Werner z nemeckého RB Lipsko a Moussa Dembélé z francúzskeho Olympique Lyon.

„Chelsea poslala skautov na utorkový zápas Ligy majstrov medzi Lyonom a Lipskom, ktorý skončil 2:2,“ informuje denník Daily Mail. „Cieľom Chelsea bolo sledovať Wernera Dembélého, zimné prestupové ciele.“

S Timom Wernerom bola Chelsea spájaná už niekoľkokrát, pričom samotný útočník by vraj rád prestúpil do Premier League. Dembélé je zas dlhodobo označovaný za hráča, ktorý má obrovský potenciál do budúcnosti.