Main Content

TRANSFER NEWS (10.12.): Čo čaká Barcelonu na zimnom prestupovom trhu?

utorok, 10. december 2019 12:05 | Autor: Jakub Vaverka

Valverde, nedôvera hráčom
Valverde, nedôvera hráčom | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Koulibaly a Chelsea?

Nie je tajomstvom, že londýnska Chelsea hľadá nového stopéra, pričom The Blues by mohli byť v hre o senegalského reprezentanta Kalidoua Koulibalyho. Koulibaly je hráčom SSC Neapol, ale vo veľkom sa hovorí o tom, že by mohol zmeniť dres.

Rekord za Sancha?

Londýnska Chelsea by veľmi rada získala Jadona Sancha z Borussie Dortmund, ale stále viac a viac sa špekuluje o tom, že aby mohli Modrí kúpiť tohto anglického reprezentanta, budú si musieť pripraviť najvyššiu čiastku v histórii klubu.

Niguez a Haaland

Manchester United má v tejto chvíli hlavne dva zimné prestupové ciele. Prvým z nich je Erling Braut Haaland z rakúskeho Red Bullu Salzburg. Tým druhým je Saul Niguez zo španielskeho Atlética Madrid. Financie by nemali byť problém.

Benitez a Everton?

Novým trénerom Evertonu, ktorý po odchode Marca Silva hľadá kormidelníka, by mohol byť španielsky lodivod Rafael Benitez, ktorý je momentálne v čínskej najvyššej súťaži. V súvislosti s Karamelkami sa spomínal aj Unai Emery.

City chcú obrancu

Manchester City neplánuje v zimnom transferovom okne veľa míňať, pričom anglický šampión by chcel predovšetkým priviesť nového obrancu, ideálne stopéra. Dôvodom je situácia v defenzíve, ktorú komplikujú zranenia.

Barca bude neaktívna

Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde na tlačovej konferencii pred zápasom s Interom Miláno povedal, že Barca má momentálne stabilizovaný tím, pričom hráčov v zime neplánuje ani kupovať a ani predávať.