Main Content

TRANSFER NEWS (8.12.): Chelsea v hre o Ousmanea Dembélého

nedeľa, 8. december 2019 11:23 | Autor: Jakub Vaverka

Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Wilson môže dostať šancu

Talentovaný Harry Wilson, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní v AFC Bournemouth, by už čoskoro mohol žiariť v Liverpoole, ktorý je stále jeho kmeňovým klubom. Pozitívne sa o ňom vyjadril kouč LFC Jurgen Klopp, ktorý v ňom vidí potenciál.

Mladíci sa báť nemusia

Tréner Chelsea Frank Lampard prehlásil, že mladíci The Blues sa nemusia obávať, že sa opäť dostanú do úzadia, keďže Modrí môžu po úspešnom odvolaní voči arbitrážnemu súdu CAS nakupovať nových futbalistov. Lampard verí odchovancov.

Dembélé a Chelsea?

Manchester City nie je jediným klubom, ktorý sleduje dianie okolo francúzskeho útočníka Ousmanea Dembélého z FC Barcelona. Tohto problémového francúzskeho zakončovateľa začala pozorne sledovať aj londýnska Chelsea.

Howe či Simeone?

Momentálne to vyzerá, že Arsenal bude hľadať svojho trénera v AFC Bournemouth alebo v Atléticu Madrid. Bournemouth vedie Eddie Howe, ktorý je často chválený verejnosťou, Atlético zas trénuje svojrázny Diego Simeone.

Cavani a BVB?

Borussia Dortmund sa bude chcieť v zimnom prestupovom období posilniť, pričom tento nemecký celok sa podľa dostupných správ možno prekvapivo zapojí do transferového boja o útočníka Edinsona Cavaniho z PSG.

Milner má možnosti

Momentálne nie je isté, či anglický veterán James Milner ostane v Liverpoole aj v budúcom ročníku, pričom tento univerzál má údajne niekoľko možností. Medzi nimi odchod do zahraničia alebo návrat do Leedsu United, kde v minulosti pôsobil.