Main Content

Generálny manažér Washingtonu chce vidieť Fehérváryho v NHL. Slovák je k tomu veľmi blízko

sobota, 7. december 2019 12:23 | Autor: Marek Ďaďo

Martin Fehérváry
Martin Fehérváry | zdroj: TASR

Mladý slovenský bek Martin Fehérváry to za veľkou mlákou rozbehol v plnej paráde. Na začiatku sezóny zužitkoval výborné výkony z kempu a zahral si v 3 dueloch zámorskej profiligy. Výborne sa prezentuje aj v nižšej AHL, čo u vedenia Washingtonu Capitals vzbudzuje záujem. 

Iba 20-ročným Slovákom je očarený najmä generálny manažér Capitals, Brian MacLellan, ktorého pekné slová cituje portál Yahoo„Myslím si, že Fehérváry je veľmi blízko. Rád by som ho tu v určitom bode videl, ak by sa naskytla taká príležitosť. Mal skvelý prípravný kemp. Na farme v Hershey hrá taktiež výborne,“ komentuje Fehérváryho výkony MacLellan. 

„Vyzerá to tak, že je veľmi blízko k tomu, aby tu bol schopný hrávať,“ vyjadril svoj názor generálny manažér. Pred sezónou sa očakávalo, že do NHL to bude mať bližšie Alex Alexejev, ktorého si Capitalsvybrali v roku 2018 z 31. miesta. Na tom istom drafte zaznelo aj meno nášho obrancu, no „až“ ako 46. v poradí. Karty sa však obrátili, a podľa všetkého je to práve Fehérváry, kto to má do NHL len na skok.