Main Content

Ruský bek údaje uniesol svoje deti

sobota, 7. december 2019 11:59 | Autor: Marek Ďaďo

Nikita Zajcev
Nikita Zajcev | zdroj: TASR

Známy ruský obranca Nikita Zajcev je svojou bývalou manželkou označovaný za človeka, ktorý uniesol ich dve dcérky. Na internete sa objavilo video zachytávajúce mužov nesúcich dievčatká do áut, pričom je jasné, že konali aj napriek nevôli matky. Jedným z nich by dokonca mal byť aj samotný Zajcev. 

Internetové stránky portálu Narcity prerozprávajú príbeh Margo Gotovtsevovej, niekdajšej manželky Nikitu Zajceva, ktorý momentálne oblieka dres Ottawy Senators. Matka dvoch dievčat na sociálnej sieti zverejnila video, ktoré údajne zachytáva únos jej detí a pridala k nemu aj dlhší popis. 

„Je to 12 dní, čo neviem, kde sú moje dievčatká. Neviem ani s kým sú.“ Margo sa údajne cíti bezmocná a dodáva, že ju na ulici zastavil neznámy muž, a traja ďalší chlapi, ktorí sú na videu, zobrali jej deti. Na základe videozáznamu to vyzerá, že tam bol prítomný aj 28-ročný Zajcev. 

Gotovtsevová sa v popise obrátila aj na svojich bývalých svokrovcov. „Môžete ma urážať a útočiť na čokoľvek, ale nemáte právo do toho zatiahnuť moje malá dievčatká! Vráťte mi moje dcéry a už viac neubližujte ich detskej psychike!“ 

Otec hokejistu na svoje vyjadrenie nenechal dlho čakať a bývalej neveste odpovedal prostredníctvom sociálnej siete. Vyzval všetkých ľudí, aby neverili klebetám, špekuláciám a iným nezmyslom, ktoré ani neboli potvrdené, a taktiež upozorňuje, že je nutné vypočuť si obe strany. Margo taktiež obvinil, že deti zanedbávala, chodí na párty, necháva ich neustále s opatrovateľkou a už mesiace s nimi nekomunikuje. 

Je možné, že sa na videu skutočne objavili Nikita Zajcev, ktorý 22. novembra vedenie Ottawy požiadal o osobné voľno. Nie je však na 100% isté, či je toto voľno spojené s údajným únosom. K celému prípadu sa vyjadril aj hráčov zástupca. „Príbeh, ktorý vyrozprávala bývala manželka môjho klienta nie je presný. Nikitove deti sú v bezpečí u jeho rodičov doma v Moskve. Jeho ex-manželka vie, kde deti sú, a že sú v poriadku.“

Zástupca nakoniec dodal, že polícia považuje tento prípad za súkromný a všetkých prosí o súkromie pre Nikitovu rodinu, čo je pochopiteľné.