Main Content

Novinky z futbalového sveta (20.11.)

nedeľa, 20. november 2011 15:28 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (20.11.)
Novinky z futbalového sveta (20.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Hamšík na odchode?

Marek Hamšík chce odísť! Takéto titulky sa objavili v talianskych médiách, ktoré tvrdia, že slovenský špílmacher by chcel klub spod Vezuvu opustiť. Dôvod svojho rozhodnutia však zamlčal. Túto správu ako sa dalo čakať spochybnilo iné periodikum, podľa ktorého je Hamšík v Neapole stále veľmi šťastný, považuje ho za svoj druhý domov a verí, že s klubom SSC dosiahne ešte veľké úspechy. 

Holič Mou ?

V médiách sa objavila správa o tom, že Neymar neprestúpil do Realu Madrid aj z dôvodu, že Mourinho by trval na tom, aby sa ostrihal. Supertantovaný mladík prezradil, že práve tento fakt definitívne ukončil akékoľvek debaty o jeho možnom príchode na Santiago Bernabeu počas leta 2011.

Neporaziteľní?!

Futbalisti Huddersfield Town nepoznajú príchuť prehry už v 43 zápasoch. V anglickej Football League 1 sú na tom viac ako dobre a zvedaví fanúšikovia dúfajú, že HT natiahne svoju sériu aspoň na 50 zápasov.

Prehry prídu

Tréner Roberto Mancini priznáva, že na jeho zverencov určite príde v priebehu ligy kríza. Utlmuje tak prehnané vášne v kabíne aj v hľadisku, ktoré sa dali po veľmi vydarenom vstupe klubu do sezóny očakávať. Skúsený Mancini vie, že o úspechu rozhodnú až výsledky na jar a preto sa snaží týmto spôsobom krotiť hráčov.  

Môj život

Kormidelník Arsenalu Londýn Arsene Wenger priznal v jednom rozhovore, že Arsenal je klub jeho života , a že na jeho lavičke zotrvá tak dlho, ako sa len bude dať.