Main Content

VIDEO: Kuriózny gól Shelveyho: Všetci si mysleli, že ide o ofsajd. Aj čiarový rozhodca

Včerajší duel Sheffieldu United s Newcastle United (0-2), v ktorom si náš reprezentačný brankár Martin Dúbravka pripísal na konto ďalšie čisté konto, priniesol mimoriadne kuriózny druhý gól. Strelil ho Jonjo Shelvey, ktorý "pre istotu" upratal loptu do siete, hoci všetci na štadióne očakávali odpískanie ofsajdovej pozície. Zástavku signalizujúcu ofsajd zdvihol aj čiarový rozhodca, čo však zrejme nemal robiť a mal si radšej počkať na VAR. Hlavný arbiter totiž posúdil situáciu inak, do píšťaľky nezapískal a tak gól Shelveyho platil podľa pravidiel. Tento moment by mal slúžiť ako ponaučenie pre všetkých futbalistov - hra pokračuje, až kým ju zapískaním nepreruší hlavný rozhodca. 

Náš youtubeOdoberať