Main Content

Tyson Fury predpovedá Anthonymu Joshuovi koniec kariéry

štvrtok, 5. december 2019 11:58 | Autor: Marek Ďaďo

Tyson Fury, Anthony Joshua
Tyson Fury, Anthony Joshua | zdroj: TASR

Už 7. decembra sa v Saudskej Arábii uskutoční očakávaná odveta medzi Anthonym Joshuom a Andym Ruizom. V ich prvom vzájomnom dueli Ruiz šokoval celý svet, keď knockoutoval dovtedy neporazeného Brita. Ďalší Angličan, Tyson Fury, si však myslí, že to bude pre jeho krajana posledný zápas v kariére. 

Webové stránky bjpenn.com citujú Tysona Furyho, ktorý si myslí, že ani v druhom zápase nedokáže Anthony Josua zvíťaziť. „Myslím si, že to bude veľmi podobné prvému zápasu. Viem, že obaja zhodili nejaké kilá, mali viac času na prípravu, a urobili zmeny v tréningových tímoch a v predzápasových kempoch. Budú mať rozdielne prístupy a taktiky,“ uviedol Fury.

„Mike Tyson však povedal, a je to veľmi pravdivé, že každý má dobrú taktiku až pokým nedostane ranu do tváre.“ 

Fury si podľa všetkého myslí, že sa Ruiz dostal do Joshuovej hlavy, čo by malo v ich nadchádzajúcom stretnutí zohrať veľkú úlohu. „Raz ho už porazil a knockoutoval ho, čo je pred vstupom do zápasu veľká psychická výhoda. Idete do zápasu mentálne porazený, pretože viete, že už ste boli niekým knockoutovaný,“ vystvetľuje Gypsy King. 

Fury si navyše myslí, že ak Joshua prehrá, tak ukončí svoju kariéru. „On už nepotrebuje peniaze a dve prehry po KO pošramotia vašu kariéru.“ 

Anthony Joshua má pritom stále iba 30 rokov a bude mať za sebou 24 profesionálnych zápasov. V odvete sa mu však môže podariť získať naspäť stratené opasky. Bude to však mať nesmierne náročné. Internetom navyše kolujú správy, že Joshua už nie je tým bojovníkom, akým bol kedysi. Čo je na tom pravdy sa ukáže až 7. decembra.