Main Content

Bale chváli Mourinha. Pripravuje sa na návrat do Tottenhamu?

štvrtok, 5. december 2019 10:03 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Dlho sa špekuluje o tom, že by sa Gareth Bale mohol vrátiť do Tottenhamu Hotspur. Walesan najnovšie prehvoril o novom trénerovi Spurs Josém Mourinhovi.

Tottenham Hotspur už má pár týždňov nového trénera, ktorým je José Mourinho. Informácia, ktorá otriasla futbalovým svetom nenechala chladným ani bývalú hviezdu Kohútov Garetha Balea. Bale je hráčom Realu Madrid, ale pravidelne je spájaný s možným návratom do bielej časti severného Londýna.

Waleský reprezentant sa najnovšie vyjadril k tomu, že Spurs sa dohodli s The Special One. „Mať Josého je pre klub vynikajúce. Myslím si, že je vyslovený víťaz,“ rozhovoril sa Brit pre anglický denník ​The Mirror.

„Tottenham chce vyhrávať trofeje a myslím si, že niet lepšieho partnerstva ako Mourinho a Spurs, ak nejaké trofeje vyhrať naozaj chcete,“ povedal svoj názor Gareth Bale. Práve niekdajší najdrahší hráč sveta je spájaný s možným návratom do Tottenhamu.

Dlhodobo sa hovorí, že Bale by mohol Real Madrid opustiť, pretože nemá dobrý vzťah s trénerom Zinedineom Zidaneom a rovnako tak s fanúšikmi Merengues. José Mourinho v doterajších vyjadreniach návrat Balea do Tottenhamu ako reálny neoznačil.