Main Content

TRANSFER NEWS (5.12.): Sancho do Chelsea? Southgate koučom United?

štvrtok, 5. december 2019 10:02 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea ide po Sanchovi

Londýnska Chelsea je pripravená získať anglického reprezentanta Jadona Sancha nech to stojí, čo to stojí. Sancho je od detstva fanúšikom The Blues, čo by mohlo zavážiť v prospech Modrých. Dortmund Angličana predať v zime nemieni.

Chilwell na lane Chelsea

Ďalším hráčom, ktorého majú Modrí v hľadáčiku je Ben Chilwell. Skúsený a spoľahlivý obranca predvádza v tejto sezóne výborné výkony v drese Leicestru City a rovnako tak v drese anglickej reprezentácie.

Simeone na odchode?

Po nepresvedčivých výkonoch Atlética Madrid sa vo veľkom hovorí o možnom konci argentínskeho trénera Diega Simeoneho. Simeone svoju aktuálnu situáciu nekomentoval, ale o ponuky by vraj núdzu nemal.

Southgate trénerom Manchestru?

Manchester United síce nevyhadzuje nórskeho trénera Oleho Gunnara Solskjaera, ale zároveň jedným okom hľadá možnú náhradu. Tou by najnovšie mohol byť Gareth Southgate, ktorý vedie anglickú reprezentáciu.

Emerson na lane Juventusu

Taliansky majster Juventus Turín sa chce v budúcom kalendárnom roku posilniť, pričom jedným z postov, kde Zebry tlačí topánka, je post krajného obrancu. Nováčikom v Turíne by vraj mohol byť Emerson Palmieri, ktorý sa vo veľmi dobrom svetle ukazuje v Chelsea.

Tuchel a Bayern Mníchov?

Nemecký tréner Thomas Tuchel, ktorý v parížskom PSG neodvádza vôbec zlú prácu, je spájaný s postom hlavného kormidelníka Bayernu Mníchov. Tuchel, ktorý v minulosti trénoval Borussiu Dortmund, by sa tomuto pôsobisku nebránil.