Main Content

Novinky z futbalového sveta (19.11.)

sobota, 19. november 2011 17:53 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (19.11.)
Novinky z futbalového sveta (19.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.



Manciniho plány

Kormidelník Manchestru City Roberto Manicni sa vyjadril, že do svojho tímu by rád získal jedného z trojice Cavani, Hamšík alebo Lavezzi , no s dôvetkom dodal, že prehovoriť SSC Neapol na predaj čo i len jedného z nich bude veľmi ťažké.

Profit Bayernu

Je potešujúce, že v dobe, keď je väčšina tímov zadĺžených  až po uši a niektoré sú dokonca nad priepasťou krachu sa nájdu aj mužstvá, ktoré končia sezóne v zelených číslach. Takýto prípad je aj mníchovský Bayern, ktorý ukončil uplynulú sezónu s profitom 1,3 milióna eur.

Začarovaný kruh

Nový manažér Kora Koneho vyjadril nespokojnosť s tým, že vedenie Spartaka sa k nemu nezachovalo správne a ani finančné ohodnotenie nebolo najlepšie. Podľa zverejnených informácii sa však základný plat Koneho pohyboval na hranici 6000 eur a v klube bola preňho vytvorená nadštandardná starostlivosť. Každopádne tento Afričan v Trnave skončil, čo potvrdil aj tréner Spartaku.

Odložený zápas

Dnešný zápas Bundesligy medzi Kolínom a Mainzom bol odložený, pretože hlavný arbiter tohto zápasu chcel údajne spáchať samovraždu. Rozhodcu Babaka Rafatiho nebudú nechávať osamote, aby svoj pokus o samovraždu nezopakoval.

Remíza

Jeden z vrcholov jesennej časti Corgoň Ligy sa skončil remízou. Spartak Trnava na svojom ihrisku remizoval zo Žilinou po dramatickom priebehu 1-1. O góly sa postarali Karhan a Mráz.