Main Content

VIDEO: Vyhoďte ho: Xhaka po mesiaci opäť rozzúril fanúšikov Arsenalu!

Pred mesiacom bol ešte kapitánom londýnskeho Arsenalu, potom si ale pri striedaní neodpustil tvrdé gesto voči vlastným fanúšikom, ktorých poslal kade ľahšie. Aj keď čas zahojí všetky rany, fanúšikovia nezabúdajú a švajčiarsky reprezentant Granit Xhaka opäť prilial olej do ohňa.

V súboji Európskej ligy s nemeckým Franfurtom sa Xhaka po mesiaci opäť objavil v zostave londýnskeho Arsenalu, ale ďalšej prehre kanonierov nezabránil. Granit v 87. minúte inkasoval žltú kartu a nasrdení fanúšikovia sa po porážke svojich (1:2) poriadne rozhnevali práve na následné správanie sa svojho niekdajšieho kapitána.

Xhaka po siedmom zápase Arsenalu bez víťazstva po záverečnom hvizde veselo pobehoval po ihrisku a v rozhovoroch s protihráčmi sa smial od ucha k uchu, ako keby sa nechumelilo. Pochopiteľne ťažko skúšaní fanúšikovia londýnskeho giganta nemajú pre jeho správanie pochopenie a sociálne siete okamžite zaplavili nadávky na Xhakovu osobu a prosby smerujúce na vedenie aby po trénerovi Emerym v londýnskom tíme skončil aj švajčiarsky reprezentant. 

Xhaka je v Arsenale štvrtú sezónu, pred tým pôsobil aj v Mönchengladbachu a Bazileji. Pravidelne tiež nastupuje vo švajčiarskej reprezentácii, za ktorú odohral 86 stretnutí, v ktorých strelil 12 gólov.