Main Content

TRANSFER NEWS (26.11.): Paul Pogba chce odísť do Realu Madrid

utorok, 26. november 2019 09:46 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba, Real Madrid
Paul Pogba, Real Madrid | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ibrahimovič nepríde

Zlatan Ibrahimovič v zimnom prestupovom období neposilní Tottenham Hotspur, s ktorým bol v posledných dňoch spájaný. Švédsky útočník vraj nepríde do Spurs, i keď dôvody nie sú známe. Potvrdil to tréner Spurs José Mourinho.

Sancho v januári neodíde

Anglický reprezentant Jadon Sancho, ktorý je stále hráčom Borussie Dortmund, patrí medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Momentálne to vyzerá, že minimálne do konca sezóny ostane v BVB.

Benitez nemá ponuky

V anglickej Premier League riešia trénerskú otázku predovšetkým v Arsenale, vo West Hame a v Evertone, pričom vo viacerých prípadoch sa spomína, že by sa mohol do Anglicka vrátiť Rafael Benitez. Tento kouč vraj zatiaľ ponuky nemá.

Pogba chce ísť do Realu

Paul Pogba, ktorého sezóna ďaleko od úspešnej, sa údajne rozhodol. Vraj nechce ostať v Manchestri United, a rovnako tak nechce ani odísť do Juventusu Turín. Rád by posilnil Real Madrid, ktorý ho dlhodobo sleduje.

Emery verzus hviezdy

Objavujú sa špekulácie, že ak vedenie Arsenalu udrží vo funkcii kritizovaného trénera Unaia Emeryho,  v januári alebo na konci ročníka by mohli klub opustiť viaceré zvučné mená. Hovorí sa o futbalistoch ako Lacazette či Aubameyang.

Zidane obdivuje Mbappého

Zinedine Zidane na tlačovej konferencii pred zápasom s PSG povedal, že je veľkým obdivovateľom francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého. Nie je tajomstvom, že kouč Realu Madrid by rád tohto futbalistu získal.