Main Content

VIDEO, ktoré pobúrilo fanúšikov Sparty: Potom sa divíme, že máme 20 zranených

Tak toto je snáď možné len v pražskej Sparte. Niekoľko hodín pred začiatkom ligového súboja s Českými Budějovicami bola na Letnej k videniu zaujímavá situácia, ktorá nemá nič spoločné s profesionálnym správaním a prístupom vrcholového športovca. V hlavnej úlohe bol švédsky legionár Sparty David Moberg Karlsson, ktorého nahrával na video jeho spoluhráč Martin Graiciar.

Švéd bol zachytený pri preliezaní plotu, s ktorým si Karlsson príliš nedokázal poradiť. Napriek tomu sa aj s Graiciarom na celej situácii ohromne bavili. Fanúšikovia Sparty ale majú na humornú scénku prísnejší pohľad. "Potom sa čudujeme, že máme 20 zranených, keď nám hráči preliezajú ploty," napísal jeden z nich na Twitter, čím reagoval na početnú maródku v tíme pražského giganta.

Graiciar umiestnil video na Instagram, odkiaľ sa rýchlo rozšírilo na všetky sociálne siete a vedenie Sparty zrejme z tohto počinu nebude mať radosť. Obzvlášť potom, čo tím z Letnej nezvládol rolu favorita a v domácej prestrelke s nováčikom len remizoval 3:3.