Main Content

VIDEO: Mourinho na lavičke Tottenhamu opäť vo svojom živle: Jeho gólová radosť po zásahu Sona hitom sociálnych sietí

Portugalský tréner José Mourinho absolvoval úspešnú premiéru na lavičke Tottenhamu Hotspur. Jeho zverenci zdolali v sobotňajšom londýnskom derby domáci West Ham United 3:2 a ukončili tak päťzápasovú sériu v Premier League bez triumfu. Zároveň vyhrali na ihrisku súpera v lige prvýkrát od januára.

O tom, že Special One je opäť vo svojom živle jasne svedčia zábery zachytávajúce gólové oslavy portugalského kormidelníka po vedúcom zásahu Sona. Mourinho sa poriadne a jeho radosť sa okamžite stala hitom sociálnych sietí. 

"Predtým, ako sme inkasovali tie dva góly, som bol naozaj spokojný. Hrali sme dobre, ukazovali sme veci, ktoré sme skúšali na tréningu, a mali sme šancu dať štvrtý gól a definitívne zlomiť zápas. Vedel som, že aj keď je to 3:0, zápas je až do konca otvorený. Bolo tam viacero faktorov, emócie po odchode predchádzajúceho kouča, reprezentačná prestávka a únava po nej v posledných 20 minútach. Najdôležitejšie však bolo zvíťaziť a je jedno ako. Chalani sú šťastní a to som chcel," povedal Mourinho pre BT Sport.

Mourinho prišiel do tímu Spurs v stredu, keď podpísal kontrakt do konca sezóny 2022/2023. Na poste hlavného trénera nahradil Mauricia Pochettina, ktorý viedol londýnsky klub takmer päť a polroka.