Main Content

TRANSFER NEWS (23.11.): Willian do Realu Madrid?

sobota, 23. november 2019 13:15 | Autor: Jakub Vaverka

Miroslav Stoch a Willian
Miroslav Stoch a Willian | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Willian a Real Madrid?

Willian môže už čoskoro opustiť Chelsea a vzhľadom na to, že nepredĺžil na Stamford Bridge zmluvu, aj zadarmo. Dlhodobo ho sleduje FC Barcelona, ale aktuálne sa hovorí o tom, že sa do hry o jeho služby zapojil Real Madrid.

Chelsea bojuje o Chilwella

Vedenie londýnskej Chelsea sa stále nevzdalo nádeje na získanie anglického reprezentanta Bena Chilwella, ktorý podáva fantastické výkony nielen v konkurenčnom Leicestri City, ale rovnako tak v drese Albionu.

Abramovič klub nepredá

Niekoľkomesačné špekulácie o tom, že ruský majiteľ Roman Abramovič uvažuje o predaji Chelsea, už podľa dostupných správ nie sú aktuálne. Abramovič je rád, že The Blues nepredal a pokračuje ako majiteľ Modrých.

Eriksen na odchode zo Spurs?

Dánsky stredopoliar Christian Eriksen by mohol v zimnom prestupovom období definitívne opustiť Tottenham Hotspur. José Mourinho nechce, aby hráč zmenil dres, ale nasilu ho držať v Londýne určite nebude.

Guardiola o konci nerozmýšľa

Tréner Manchestru City Pep Guardiola na tlačovej konferencii odmietol špekulácie o tom, ktoré ho spájajú s koncom na lavičke anglického majstra. Španiel vraj momentálne o zmene pôsobiska ani len nerozmýšľa.

Kean prestup nechce

Správy o tom, že Moise Kean je nespokojný v Liverpoole a chcel byť odísť z liverpoolskeho Evertonu, sa podľa trénera Marca Silvu nezakladajú na pravde. Kean síce nehrá svoj najepší futbal, ale Goodison Park opustiť nechce.