Main Content

TRANSFER NEWS (21.11.): Mourinho chce získať Balea

štvrtok, 21. november 2019 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aubameyang je otvorený odchodu

Pierre-Emerick Aubameyang je podľa dostupných správ otvorený odchodu z Arsenalu. Favoritom na jeho získanie je v tomto momente španielsky majster FC Barcelona. „Auba“ prevzal v Londýne kapitánsku pásku po Granitovi Xhakovi.

Bale by sa mohol vrátiť do Tottenhamu

Gareth Bale by sa mohol vrátiť do anglickej Premier League. Po tom, čo zrejme definitívne zavrel svoje dvere do Realu Madrid, je odchod zo Španielska jedinou reálnou alternatívou. Okrem toho, kouč Spurs José Mourinho by ho rád priviedol späť do Londýna.

Nové kontrakty v Spurs

José Mourinho pracuje na tom, aby Tottenham Hotspur podpísal nové kontrakty s Christianom Eriksenom, Tobym Alderweireldom a Janom Vertonghenom. Všetci boli spájaní s prestupmi inam a pokračovať v klube nechceli.

Obmedzené financie na posily

Aktuálne sa špekuluje o tom, že Mourinho nebude môcť v Tottenhame nakupovať tak, ako tomu bolo v Manchestri United či Reale Madrid. The Special One zvykne nakúpiť v novom pôsobisku viaceré hviezdne mená. Spurs ale nemajú na podobné pôsobenie financie.

Pochettino a Bayern Mníchov?

Favoritom na získanie argentínskeho trénera Mauricia Pochettina, ktorý pred pár dňami skončil v Tottenhame Hotspur je Bayern Mníchov. Bavori po odchode Nika Kovača definitívne otázku nového kouča ešte nevyriešili.

Barcelona v hre o Pochettina

Médiá hlásajú aj to, že Mauricia Pochettina pozorne sleduje Barcelona. Je ale málo pravdepodobné, že by „Poch“ prevzal katalánskeho giganta, prečo v minulosti trénoval mestského rivala Blaugranas – Espanyol. Viackrát povedal, že Barcu by viesť jednoducho nemohol.